Blog Etiketleri

VictronConnect Yenilik: Ayar Kilidi

VictronConnect, kurulumcuların sistem ayarlarını şifre koruması ile güvence altına almasını sağlayan yeni "Ayar Kilidi" özelliğini tanıttı. Bu özellik, kritik ayarların değiştirilmesini önleyerek sistem kararlılığını artırır ve mühendisler için büyük kolaylık sağlar. Ayar kilidi, tek bir tıklama ile uygulanabilir ve gerektiğinde kolayca kaldırılabilir. Desteklenen ürünler arasında BMV 712, SmartShunt modelleri, SmartSolar şarj cihazları ve RS serisi bulunur.

Devamı
13/08/2024 14:36

Dinamik Enerji Depolama Sistemi: Enerji Maliyetlerini Otomatik Olarak Düşürün

Dinamik Enerji Depolama Sistemi ile Enerji Maliyetlerinizi Azaltın Dinamik Enerji Depolama Sistemi (Dynamic ESS), şebeke bağlantılı Victron Energy kurulumları için güçlü bir yenilik sunuyor. Özellikle Avrupa'da, enerji sağlayıcılarının gün öncesi fiyatlandırma yapması gibi durumlarda enerji maliyetlerini önemli ölçüde azaltabilir. Dynamic ESS, batarya depolama, güneş enerjisi ve elektrik şebekesi arasında akıllı geçişler yaparak düşük maliyetli enerjiyi en uygun zamanda kullanmak üzere depolar. Ev Enerji Depolama Sistemlerine sahip kullanıcılar için tasarlanan bu özellik, dört haftalık bir geçmişe dayanan enerji kullanımı verilerinizi ve hava durumuna dayalı güneş enerjisi verimini dikkate alır. Dynamic ESS, kurulumunun ardından hemen enerji tasarrufu sağlamaya başlar ve sistemin optimum şekilde çalışmasını garanti eder. Dynamic ESS'i kurmak oldukça basittir ve Venus OS v3.30 sürümü ile birlikte gelir. GX cihazlarınızın kullanıcı arayüzü aracılığıyla ya da Victron Remote Management (VRM) platformu üzerinden kurulumu tamamlayabilirsiniz.

Devamı
12/08/2024 15:19

GX Touch 50 ve 70 Duvardan Montaj Versiyonlarını Tanıtıyoruz

GX Touch 50 ve 70 Duvardan Montaj Versiyonları Tanıtıldı Yeni GX Touch 50 ve 70 duvardan montaj versiyonları, mevcut 5 inç ve 7 inç dokunmatik ekranların modern ve şık bir şekilde duvara sıfır montaj yapılmasını sağlıyor. Bu versiyonlar, hem kapalı hem de yapıştırılmış montaj seçenekleri sunarak, çeşitli kurulum ihtiyaçlarına uyum sağlıyor. IP65 sertifikası sayesinde, denizcilik ve zorlu koşullarda yüksek dayanıklılık sunuyor. İki farklı kurulum yöntemi ile esneklik sağlanıyor: standart ve gömme kurulum seçenekleri.

Devamı
12/08/2024 13:38
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.