GX Touch 50 ve 70 Duvardan Montaj Versiyonlarını Tanıtıyoruz

12-08-2024 13:38
GX Touch 50 ve 70 Duvardan Montaj Versiyonlarını Tanıtıyoruz

GX Touch 50 ve GX Touch 70 Duvardan Montaj Versiyonlarının Lansmanı

GX Touch 50 ve GX Touch 70 Duvardan Montaj Versiyonlarının lansmanını duyurmaktan heyecanlıyız! Bu yeni versiyonlar, mevcut 5 inç ve 7 inç dokunmatik ekranların duvara sıfır montaj yapılacak şekilde tasarlanmış olup, her türlü kurulum için şık ve modern bir görünüm sağlar.

Ana Özellikler:

1. Şık, Modern Estetik

Yeni GX Touch Flush Mount versiyonları ile temiz ve çağdaş bir estetik elde edin. Bu güncellenmiş GX Touch ekranlar, duvara sorunsuz bir şekilde entegre olarak şık ve düz bir görünüm sunar.

2. Çok Yönlü Montaj Seçenekleri

GX Touch 50 ve 70 Flush Mount Versiyonları, çeşitli kurulum ihtiyaçlarına uygun iki farklı montaj seçeneği sunar:

  • Kapalı Montaj:

    Ekranın üzerine çift taraflı bantla uygulanan bir kauçuk conta ile GX Touch ekranı, braketler ve çubuklar kullanılarak monte edilir. Bu yöntem, ekranın arkasına su girmesini engeller ve gerektiğinde kolayca çıkarılabilir. Bu yöntem sadece düz ve temiz yüzeylerde arka erişim ile kullanılabilir.


  • Yapıştırılmış Montaj:

    Arka erişimin olmadığı kurulumlarda ekran, çift taraflı bant kullanılarak yapıştırılabilir. Bu yöntem, ek donanım gerektirmeden flush montaj sağlar.




3. Dayanıklılık

IP65 sertifikasına sahip GX Touch 50 ve 70 Flush Mount Versiyonları, deniz uygulamaları da dahil olmak üzere çeşitli ortamlar için mükemmeldir. Yat veya off-road araç gibi yerlerde kullanıldığında, nem ve su sıçramalarına karşı gerekli dayanıklılığı ve korumayı sağlar. Conta, montaj panelinin arkasına su girmesini engeller.

4. Kurulum Esnekliği

Kapalı montaj, özellikle yapıştırıcı tercih edilmiyorsa ve arka erişim varsa avantajlıdır. Her iki montaj seçeneği için iki farklı kurulum yöntemi mevcuttur:

  • Standart Kurulum:

    Bu yöntem, duvarda veya panelde bir açıklık oluşturmayı ve ardından ekranı bant veya kauçuk conta ile sabitlemeyi içerir. Bu kurulum yöntemi ile ekranın çerçevesi duvardan veya panelden çıkıntı yapar.

  • Gömme Kurulum:

    Bu yöntemde, ekranın etrafındaki çerçeve duvara veya panoya gömülür, böylece ekran yüzeyi çevreyle mükemmel şekilde hizalanır ve tamamen sıfır bir görünüm sağlar.

Her iki kurulum yöntemi için yüzeyin düzgün ve temiz olduğundan emin olun.

Kaynak: Victron Energy

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.